Välkommen till Ett bekvämare billiv!

När du låter oss ta hand om din bil blir billivet bekvämare. Alla våra behandlingar ser till att din bil blir lättare att sköta. Vi vill att du ska ha det så bekvämt som möjligt och samtidigt alltid ha en fin bil. Vi utför professionella behandlingar av bilens Lack, fälgar, rutor, interiör, strålkastare, lister, motor samt helrekonditioneringar med mera. ALLTID med strålande resultat!

Vi har 3 professionella lackbehandlingar att välja bland:

Carshine Keramisk lackkonservering

 • Lättvättad bil!
 • Keramisk lackkonservering är ett extremt slitstarkt lackskydd för din bil. Behandlingen ger en hydrofobisk och smutsavvisande effekt och bilen blir mycket lätt att tvätta! Dessutom blir glansen hela 20-25% högre än en nybil.
 • Du får ett certifikat på utförd behandling samt glansgaranti 9år*
 • Maskinpolering ingår

Carshine lackkonservering original

 • Lättvättad bil!
 • Detta är vår mest sålda behandling. Ett slitstarkt skydd för din bil. Behandlingen ger en hydrofobisk och smutsavvisande effekt och det blir enkelt att hålla bilen ren och dessutom får lacken 20-25% högre glans än en helt ny bil!
 • Du får ett certifikat på utförd behandling samt glansgaranti 9 år*
 • Maskinpolering ingår

Carshine hårdvaxbehandling

 • Lättvättad bil!
 • Ett fullgott lackskydd för din bil
 • Denna behandling ger en hydrofobisk och smutsavvisande effekt och ger en glans som är 20-25% högre än en ny bil.
glansgaranti 1år.
 • Maskinpolering ingår

Tilläggbehandlingar

Våra tilläggsbehandlingar går att köpa separat eller alla tillsammans i paketet carshine total.

Glasbehandling
I denna behandling behandlas framrutan och sidorutorna fram så att varken vatten eller smuts får fäste. Detta innebär att du inte behöver använda dina torkarblad lika ofta för vattnet blåser helt enkelt av rutorna med fartvinden. Då vatten droppar pärlar sig på rutorna innebär även bättre sikt i mörker när det regnar. Det innebär också att rutorna blir lättare att skrapa då frosten dyker upp.
Fälgbehandling
Alla vet vi hur svårt det är att tvätta fälgar men med denna behandling får du bot på det problemet. Vi behandlar fälgarna så att även dem får en Hydrofobisk och smutsavvisande effekt.
Sätesbehandling
Har du textilsäten i din bil? Vi behandlar textilsäten med impregnering så att vätskor inte sugs upp lika lätt. Detta innebär att om du råkar spilla något så kan du enkelt torka upp det med en trasa eller duk. Ett måste för barnfamiljen.

Har du lädersäten?
 Vi behandlar lädersäten med läderbehandlingsmedel som ökar lädrets livslängd, genom att förhindra uttorkning. Lädret känns mycket fräschare och blir lättare att sköta.

Finnish motorrum
Motor och motorrum rengörs ordentligt för långvarig fräschör, plastkåpor och gummidetaljer glansbehandlas.
Behandling gummilister och lås
Dörrlister och lås smörjs upp och behandlas så att de håller sig fräscha för lång livslängd samt att de inte fryser igen vintertid

Strålkastar-renovering

Har dina strålkastare gulnat eller blivigt dimmiga? Går inte bilen igenom besiktningen på grund av dåligt ljusgenomsläpp?
Bot på ditt problem är strålkasstarrenovering.

I denna behandling slipas, poleras och läggs en UV skyddande lack på de strålkastare som har dåligt ljusgenomsläpp. Detta gör att strålkastarna blir klara så att ljuset kan tränga igenom och med den skyddande lacken förhindrar att problemet uppstår igen. De ser dessutom ut som nya igen!

Dinitrol Rostskydd KarlstadDinitrol rostskydd

Komplettera din grymt snygga bil med ett evigt liv med en Dinitrol Rostskyddsbehandling.

Läs mer här